maandag 4 februari 2013

#1

365dagen project, dan is het de bedoeling dat je een jaar lang, iedere dag een berichtje plaatst. In 2012 ben ik ook een project begonnen wat ik heb moeten afbreken. In al mijn enthousiasme wilde ik een jaar lang, iedere dag iets over Shiatsu, DoIn, meditatie, voeding, mudra's en meer bloggen. Het idee was mooi. De hoeveelheid energie en tijd die het koste minder. En toen overleden verschillende dierbaren. Dat was te veel. Even een pauze ingelast, maar kon niet de motivatie vinden om het weer op te pakken. Te veel, te moe, te van alles maar niet gemotiveerd.

2013 wordt een ander jaar. Ik ben de negativiteit om me heen zat! Zeurende mensen overal, recessie, geweld, bah! En dus heb ik besloten om dit jaar een soort dankbaarheidsdagboek te gaan starten. Ik slinger gewoon een portie dankbaarheid, blijheid, positiviteit het universum in!
In 2013 tel ik mijn zegeningen. Iedere dag minstens een. En dan niet uitgebreid, desnoods simpel met een woord, of een mooi plaatje wat me geraakt heeft. Simpel maar zuiver. Waar ik dankbaar voor ben, wat me deed glimlachen, wat me een goed gevoel gaf.


#1 : Vandaag begonnen met mijn "count my blessings" project.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten