[ verwarmend en bouwt de Qi op ]
Polenta koken,
beetje boter of room, honing of gerstemout toevoegen
Kaneel, gemalen Gember, een snufje zout en paar druppels citroen toevoegen
goed doorroeren
In een tweede (warme) pan
1 eetlepel abrikozensap (of appelsap) met wat rozijnen een paar minuten zachtjes laten koken
Perzikstukjes toevoegen en laten opwarmen.
Schep de perzikstukjes over de polenta.
Wednesday #4; Breakfast Polenta with peach
[Warming and builds the Qi]
Cook the Polenta
add a little bit of butter or cream, and honey or barley malt
add Cinnamon, ground ginger a pinch of salt and add few drops of lemon
Stir
In a second (hot) pan
boil 1 tablespoon apricot juice (or apple juice) with some raisins for a few minutes simmer
add some small pieces Peach, let it warm up.
Finish by placing the pieces of peach over the polenta.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten